Школа за народни танци “Наниз” стартира нови групи за Табата и Зумба

Започваме сезона с нови групи за Табата и Зумба.

Тренировките ще се провеждат:

Табата – от 11 октомври всеки вторник и четвъртък от 20.30ч.

Зумба – от 3 октомври всеки понеделник и сряда от 20.30ч.

ТАБАТА една по различна тренировка

Методът “Табата” е високоинтензивен тренировъчен режим, водещ до забележителни резултати. Характеризира се с най-високата времева ефективност в сферата на високоинтензивните тренировки и резултата е нарастване на анаеробен и аеробен капацитет.

Табата е изключително ефективна при горене на калории, сваляне на килограми и оформяне на релефно тяло. С Табата горим калории до няколко часа след тренировката. Поредицата от високоинтензивна работа и мултивъзстановяване не позволява на тялото да гори мускулна маса, а го принуждава да топи само мазнини.

Табата е перфектната тренировка за вас!

Ако предпочитате малко по танцувална тренировка, тогава Зумба е точно за Вас!

Зумба е хит в света на фитнеса. Зумба е латино – денс аеробика, комбинация от танц и кардио тренировка, която се различава с това, че докато тренирате се забавлявате или иначе казано купонясвате. В Зумба няма напреднали и начинаещи. Идеята е с всяко следващо занимание  да се приобщите и станете част,  от тази толкова позитивна и цветна Зумба общност.  Да създадете  у себе си  само положителни емоции и преживявания! Да се отдадете на прекрасната музика и да изпитате радостта от танца. Да се почувствате част от групата и да споделяте общия ентусиазъм и настроение от атмосферата на всяка тренировка.

Запишете се сега на email: info@naniz.bg . Тренировките започват на 11 октомври в 20.30ч. – Табата с Алекс и на 3 октомври в 20.30ч. – Зумба със Звезди

*моля отбележете за коя тренировка се записвате

Ще имате нужда само от мотивация, удобни дрехи и чисти обувки. Очакваме Ви 🙂

 

НОВИ групи за Табата и Зумба
Tagged on: