Школа за народни танци „Наниз“ сформира нова група за начинаещи хороигралци.

Ако смятате, че това е вашето призвание, но не знаете нито една стъпка, ако сте канени на сватба и искате да се отсрамите 😉 Ако просто Ви се танцува, както на нас… Заповядайте на 13.06 в 19:30 в залата ни.

Народните танци нямат нужда от реклама, но в няколко точки ще се опитам да Ви убедя защо точно на тях трябва да се спрете:

  1. Българските народни танци са уникални по своето многообразие и ритмичност. Това се дължи на многото ни области и народната ни музика. България като местоположение е на един кръстопът и от тук през годините минавайки са оставили следи много народи и култури. Така се е формирал нашият фолклор, който е толкова разнообразен.
  2. Позволяват ти да общуваш, да срещаш нови приятели и да споделяш с тях много хубави емоции. Казват, че дори лекуват;
  3. Подобряват координацията и чувството за ориентация. Ставате едно цяло с групата;
  4. Зареждат и тонизират… Направо са си страхотна кардио тренировка 😉
  5. Нямате нужда от нищо друго освен от чисти обувки и удобни дрехи;
  6. И последно само за тази статия ( а не, че няма повече с какво да хваля народните танци ) на всяка следваща репетиция ще ставате все по добри и ще научавате нещо ново. Това е онова хубаво чувство да покоряваш нови върхове и цели.

Ако вече сме успели да Ви запалим по народните танци, ще се радваме да се присъедините към нас. И това не важи само за начинаещи. Имаме още две групи които са средно – напреднали и напреднали, може да се включите и при тях

Представяме Ви и една ексклузивна оферта – 4 посещения на народни танци за начинаещата ни група, която стартира на 13.06 само за 10лв. Може да закупите ваучера си от тук 

DSC_0604

Нова начинаеща група за народни танци